×

DEVINO PARTENER*

EN English | IT Italy | HU Hungary | DE Germany
Ferestrele VESTHERM detin marcajul CE si indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica, siguranta si confort.

Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul www.vestherm.ro, denumit in continuare Vestherm , este SC Vestherm SRL

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Vestherm SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni de utilizare" din subsolul paginilor site-ului.

1.Confidentialitatea datelor

Accesarea site-ului Vestherm.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC Vestherm SRL., societate inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 21972. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte de marketing, informarea despre promotiiile Vestherm. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Vestherm prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC Vestherm SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (In momentul de fata se foloseste serviciul E-send).Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC Vestherm SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

2.Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.vestherm.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea SC Vestherm SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Vestherm SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa la care ne puteti trimite notificari este office@vestherm.ro

3.Accesul la informatiile de pe site

SC Vestherm SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.vestherm.ro SC Vestherm SRL nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Vestherm SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

4.Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI vestherm.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL vestherm.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI vestherm.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5.Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Vestherm nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Vestherm SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, acest fapt fiind responsabilitatea furnizorilor sai de produse si servicii, pentru care SC Vestherm SRL actioneaza ca si intermediar.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC Vestherm SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SC Vestherm SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul SC Vestherm SRL, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

SC Vestherm SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin reteaua de vanzare proprie. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului / furnizorului sau a service-ului autorizat de acesta, asa cum este stipulat in certificatul de garantie care insoteste produsul/produsele cumparat/e. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Vestherm SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Vestherm SRL de la acest client.

6.Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.

In cazul in care unuia sau mai multor produse le sunt aplicate mai multe promotii in acelasi timp (discounturi, cadouri, pachete promotionale, etc.) SE APLICA O SINGURA PROMOTIE - CEA CU VALOAREA CEA MAI MARE in momentul achizitionarii de catre client a acestui / acestor produs(e).

7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de SC Vestherm SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor.

SC Vestherm SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa SC Vestherm SRL, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC Vestherm SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre SC Vestherm SRL la adresa de e-mail office@vestherm.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Vestherm SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online, prin selectarea procesatorului de plati online din formularul de comanda. In acest caz, SC Vestherm SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs. Pentru mai multe detalii consultati site-ul firmei de curierat: Urgent Curier . Pentru a scuti costul rambursului se poate face plata prin ordin de plata sau varsamant.

9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situatii care implica functionarea defectuoasa, nefunctionarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa apartine exclusiv furnizorului / importatorului acestor produse, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

10. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.vestherm.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Vestherm SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC Vestherm SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Vestherm SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC Vestherm SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Comentariile, sugestiile si recomandarile clientilor pot fi trimise pe adresa office@vestherm.ro

11. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul SC Vestherm SRL este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea SC Vestherm SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC Vestherm SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SC Vestherm SRL.

SC Vestherm SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Vestherm.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. SC Vestherm SRL isi asuma responsabilitatea fata de clientii sai de a depune toate diligentele pentru a limita sau intrerupe accesul catre site-uri care, prin natura informatiilor publicate, contravin legilor romane, insa nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incalcarile legii de catre aceste site-uri.

12. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris SC Vestherm SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.
Legea care reglementeaza comertul de distanta .
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
http://www.legi-internet.ro/og130.htm

Orice astfel de cerere / notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@vestherm.ro

13.Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.vestherm.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Piatra Neamt. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii SC Vestherm SRL, cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, iar departamentul Comenzi (office@vestherm.ro) nu va poate ajuta, puteti apela pentru conciliere interna gratuita la - Manager General - prin telefon 0749 066 001, sau pe mail la adresa office@vestherm.ro .

TOP