×

DEVINO PARTENER*

EN English | IT Italy | HU Hungary | DE Germany
Ferestrele VESTHERM detin marcajul CE si indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica, siguranta si confort.

SERVICE TERMOPANE

SERVICE

Atunci cand fereastra sau usa termoizolanta nu mai poate fi deschisa, inchisa sau rabatata cu usurinta, este important sa determinati cat mai repede ce reparatii sau componente sunt necesare remedierii defectiunilor. Fie ca sunt din PVC , aluminiu sau lemn orice fereastra are nevoie de elemente de feronerie de calitate pentru a asigura o functionare optima pe termen lung.

Aveti probleme cu feroneria?

Echipa noastra cu o experienta vasta in domeniu va ofera consultanta si produse de calitate (feronerie, manere, control acces, etc) dedicate nevoilor dumneavoastra. Va oferim din stoc sau aducem la comanda urmatoarele marci de feronerie pentru service:

  • Feronerie pentru ferestre si usi:
         MACO, HAUTAU, ROTO, WINKHAUS, G-U, SIEGENIA
  • Manere pentru ferestre si usi:
         HOPPE, MEDOS, GREENTEQ
  • Cilindri pentru usi, sisteme Master Key:
         TITAN, CES, G-U

Aveti nevoie de un expert in service termopane?

VESTHERM Service este pregatita sa raspunda cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra. Tehnicienii nostri dispun de echipamente de lucru performente cu experienta si cunostinte aprofundate in domeniu, toate acestea pentru a realiza un service de calitate.

Pentru constatari - remedieri defectiuni, necesar componente feronerie, accesorii, etc., va rugam sa utilizati formularul nostru de contact si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

Loading

VREI SA VORBESTI CU UN CONSULTANT?

Contact direct echipa Vestherm.

TOP