Rulouri VESTHERM

Rulourile din aluminiu VESTHERM, se instaleaza in cadrul exterior al ferestrelor si al usilor cu scopul de a proteja impotriva efractiei, pentru a atenua zgomotul din exterior si pentru a diminua efectele factorilor meteorologici. Rulourile de aluminiu sunt rezistente la coroziune. Sunt eficiente, durabile si prietenoase cu mediul inconjurator.

Functii ale rulourilor din aluminiu VESTHERM:

  • protectie anti-efractie: una dintre principalele caracteristici ale rulourilor din aluminiu este protectia antiefractie a locuintelor, birourilor ori a magazinelor.
  • protectie impotriva razelor solare: rulourile de aluminiu protejeaza locuinta de razele solare puternice, conferind racoare in zilele toride. In acelasi timp rulourile previn estomparea culorilor obiectelor de mobilier si decor sub influenta razelor solare.
  • protectie impotriva factorilor meteo: rulourile din aluminiu protejeaza fereastra impotriva fenomenelor atmosferice (ploaie, ninsoare, grindina, rafale de vant). Astfel, obiectele purtate de vant in timpul unei furtuni nu pot distruge ferestrele sau usile.
  • reducerea consumului de energie: cand ruloul este inchis, aerul dintre acesta si sticla ferestrei actioneaza precum o protectie termica. Astfel, ruloul ajuta la crearea temperaturii optime in casa: pastreaza racoarea in zilele calduroase si caldura in zilele reci. Acest aspect contribuie la reducerea consumului de energie cu 20%.- atenuarea zgomotului: spuma poliuretanica dintre lamelele de aluminiu are proprietatea de a diminua zgomotul din exterior, pentru un confort sporit.

Actionare:

  • manuala: cu chinga de 14 mm, cu snur de Ø 4,5 mm sau cu manivela
  • electrica: cu motoare de actionare sau cu telecomanda.