Rulouri cu caseta tencuibila SP

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. Jaluziile in sistemul SP si SP-E se compun in finisarea exterioara a cladirii prin intergrare completa. Celelalte elemente adica cutia de revizie si indrumatoarele pot fi colorate in functie deculoarea tamplariei.

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf, ce asigura o inalta calitate si rezistenta a produsului.

Constructia moderna a cutiei SP si SP-E permite realizarea de lucrari de conservare si servisare a elementelor mecanice ale ruloului fara deranjarea locatarilor

Actionarea ruloului poate fi fie manual, fie electric cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila. La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si in versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior.