×

DEVINO PARTENER*

EN English | IT Italy | HU Hungary | DE Germany
Ferestrele VESTHERM detin marcajul CE si indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica, siguranta si confort.

RULOURI ALUMINIU

AVANTAJE RULOURI:

Protectie antiefractie

Una dintre principalele caracteristici ale rulourilor din aluminiu consta in protectia antiefractie a locuintelor, birourilor ori a spatiilor comerciale.

Protectie impotriva razelor solare

Rulourile de aluminiu protejeaza locuinta de razele solare puternice, conferind racoare in zilele toride. In acelasi timp rulourile previn estomparea culorilor obiectelor de mobilier si decor sub influenta razelor solare.

Protectie impotriva factorilor meteo

Rulourile din aluminiu protejeaza fereastra impotriva fenomenelor atmosferice (ploaie, ninsoare, grindina, rafale de vant). Astfel, obiectele purtate de vant in timpul unei furtuni nu pot distruge ferestrele sau usile.

Reducerea consumului de energie

Cand ruloul este inchis, aerul dintre acesta si sticla ferestrei actioneaza precum o protectie termica. Astfel, ruloul ajuta la crearea temperaturii optime in casa, pastrand racoarea in zilele calduroase si caldura in zilele reci. Acest aspect contribuie la reducerea consumului de energie cu 20%. Deasemenea atenueaza zgomotul, spuma poliuretanica dintre lamelele de aluminiu avand proprietatea de a diminua zgomotul din exterior, asigurand un confort sporit.

ACTIONARE:

Manuala

cu chinga de 14 mm, cu snur de Ø 4,5 mm sau cu manivela.

Electrica

cu motoare de actionare sau cu telecomanda.

RULOURI

RULOURI CU CASETA APLICATA

Sunt destinate utilizarii la cladirile existente. Covorul de lamele rulat se afla intr-o caseta din aluminiu montata pe perete sau pe tamplarie, caseta fiind in acelasi timp si o parte decorativa.

La sistemul de rulouri aplicate oferim deasemenea si versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde asigura o protectie optima impotriva insectelor, prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior. Sistemul de rulouri aplicata are caseta superioara tesita la 45º.

Acest produs se poate monta pe tamplaria existenta, prin aplicarea directa a ruloului pe tocul tamplariei la exterior. Nu sunt necesare lucrari aditionale de finisaj.

RULOURI CU CASETA TENCUIBILA

Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. La acest sistem caseta de rulou poate fi finisata in textura exterioara a cladirii prin intergrarea completa in termoizolatia cladirii. Celelalte elemente, caseta de revizie si ghidajele lamelelor pot fi colorate in functie de culoarea tamplariei.

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf, ce asigura o inalta calitate si rezistenta a produsului.

Constructia moderna a casetei permite realizarea de lucrari de conservare si mentenanta a elementelor mecanice ale ruloului, fara deranjarea locatarilor. Actionarea ruloului se poate face fie manual, fie electric cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila.

La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde asigura o protectie optima impotriva insectelor, prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior.

RULOURI CU CASETA SUPRAPUSA

Sistemul cu caseta suprapusa de rulouri exterioare este conceput pentru instalare, atat la cladirile nou construite cat si la cele aflate in proces de renovare. Datorita gamei cromatice largi, aceste rulouri sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.

Caseta este parte integranta din fatada cladirii, si nu este vizibila la exterior. O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor.

In plus, izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie care permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu incalzirea in sezonul rece, precum si racoare la interior in sezonul cald.

Utilizarea sistemului individual de plase impotriva insectelor ofera un plus de protectie, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului in interior.

VREI SA VORBESTI CU UN CONSULTANT?

Contact direct echipa Vestherm.

TOP