Sticla VESTHERM | Geamul termopan | Sticlă SGG Planitherm 4S

Compania noastră foloseşte sticlă furnizată de către prestigiosul producător francez, Saint-Gobain Glass.

Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticlă clară cu depuneri care asigură, în acelaşi timp, izolaţie termică sporită şi control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului iar reflexivitatea conferă oricărui spaţiu un aspect elegant.

AVANTAJE: confort 4 anotimpuri

Primăvara:
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai contează.
În această perioadă a anului, dublul vitraj care integrează sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
– sporirea confortului;
– reducerea costurilor.

Vara:
Datorită funcţiei sale de control solar, sticla SGGPLANITHERM 4S respinge de două ori mai multă energie solară decât un dublu vitraj obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară, ceea ce înseamnă:
– reducerea costurilor de răcire;
– temperatură ideală şi protejarea mobilei.

Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă.
Datorită caracteristicilor sale, efectele scăderilor de temperatură sunt diminuate, determinând:
– sporirea confortului;
– reducerea costurilor.

Iarna:

Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4Soferă o izolaţie termică de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obişnuit.
Această proprietate se traduce în numeroase avantaje:
– căldură şi confort;
– economii semnificative pentru încălzire.

ECONOMIE
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S faci economii substanţiale de energie pe toată perioada anului. Cheltuielile atât pentru încălzire cât şi pentru răcire se reduc considerabil.

COMBINAŢII
Asociată cu alte tipuri de sticlă, SGG PLANITHERM 4Sasigură şi alte funcţiuni ca de exemplu: protecţia împotriva zgomotului, protecţia persoanelor şi a bunurilor, auto-curăţare.

UNDE SE FOLOSEŞTE?
Sticla SGG PLANITHERM 4S este ideală pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate. Caracteristicile sale permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidenţial (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe) cât şi în cel nerezidenţial (clădiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli, sere).
Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.