×

DEVINO PARTENER*

EN English | IT Italy | HU Hungary | DE Germany
Ferestrele VESTHERM detin marcajul CE si indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica, siguranta si confort.

GEAMUL TERMOPAN

STICLA termoizolanta CE Glass

Compania noastra foloseste sticla termoizolanta furnizata de catre prestigiosul producator CE Glass Industries.

CE Glass Industries, in calitate de succesor al companiei Szilánk, este una dintre cele mai importante companii producatoare de geam termoizolant si prelucratoare de sticla pentru constructii din Europa Centrala si de Est.

AVANTAJE CONFORT 4 ANOTIMPURI

SGG PLANITHERM 4S (4 anotimpuri) este o sticla clara cu depuneri care asigura, in acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului iar reflexivitatea confera oricarui spatiu un aspect elegant.

PRIMAVARA

Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza.
In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
sporirea confortului; | reducerea costurilor.

VARA

Datorita functiei sale de control solar, sticla SGGPLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna: reducerea costurilor de racire; | temperatura ideala si protejarea mobilei.

TOAMNA

Cu SGG PLANITHERM 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:
sporirea confortului; | reducerea costurilor.

IARNA

Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4Sofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:
caldura si confort; | economii semnificative pentru incalzire.

Economie

Cu sticla SGG PLANITHERM 4S faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru incalzire cat si pentru racire se reduc considerabil.

ACUSTIC

Asociata cu alte tipuri de sticla, SGG PLANITHERM 4Sasigura si alte functiuni ca de exemplu: protectia impotriva zgomotului, protectia persoanelor si a bunurilor, auto-curatare.

Unde se foloseste?

SGG PLANITHERM 4S este ideala pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate. Caracteristicile sale permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, etc).

Sticla termoizolanta reprezinta in medie 80% din suprafata unei ferestre. Din acest motiv, calitatea si configurarea corecta a pachetului de sticla este foarte importanta in vederea obtinerii unui ansamblu termoizolant si fonoizolant unitar.

VREI SA VORBESTI CU UN CONSULTANT?

Contact direct echipa Vestherm.

TOP